woensdag 28 mei 2008

kleine update

een kleine vergissing....Joppe weegt 7kg900 en meet 64,5 cm !! Gisteren gewogen en gemeten bij de longspecialist. Die wist te vertellen dat Joppe waarschijnlijk een gevoeligheid heeft aan zijn kleine luchtwegen,waardoor hij soms een beetje piept als hij ademt. Niets om ons zorgen over te maken maar we moeten wel op zoek naar een manier om hem gemakkelijker te laten ademen.

De komende 4 weken krijgt hij puffertjes, als dat niet helpt gaan ze met een cameraatje in zijn keel kijken om te kijken of er geen ander probleem is met zijn luchtwegen. Maar laten we hopen dat het zover niet moet komen en dat de puffertjes helpen !!

Volgende week donderdag zal hij zijn eerste prikjes krijgen, die hebben we bewust een beetje uitgesteld maar aangezien kinkhoest weer de ronde doet, gaan we hem hiertegen toch laten inenten. Spannend, ik hoop dat hij er niet te veel last van zal hebben !!!

Hij heeft het de laatste week een beetje moeilijk, veeeeel kwijlen, op zijn handjes sabbelen, moeilijker slapen.....een voorteken van de eerste tandjes? Het zou vroeg zijn maar de dokter zei dat het wel zou kunnen !! Afwachten dus.

Zo dat wouden we nog even kwijt ;)

Liefst,

Iwan, Caro en Joppe

Geen opmerkingen: