zaterdag 7 juni 2008

Al 1 trimester oud!


4 maanden !!!

Eergisteren kreeg onze kleine man zijn eerste inentingen bij Kind en Gezin. Eventjes moeten huilen maar terug bij mama ging het weer ! Hij heeft er ook geen last van gehad en heeft 's nachts heel vast geslapen. We hebben hem wel homeopathisch laten begeleiden voor de prikjes, ze krijgen dan korreltjes waardoor ze minder last hebben van de effecten van de prikjes. Het heeft wonderwel geholpen!
Verder was hij kerngezond! 8kg130 dus weer wat bijgekomen en de lengte bleef het zelfde ! Hij zit qua gewicht op de bovenste curve maar evolueert goed!

En ja hoor, nog altijd borstvoeding en we blijven volhouden! Als hij 6 maanden is, gaan we beginnen met vast voedsel, maar niet met papjes! Nieuwsgierig? Je kan hier meer lezen!

Gisteren nog eens op bezoek bij de osteopate omdat hij de laatste weken erg slecht slaapt 's nachts, hij wil heel veel drinken. Ze denken aan verborgen reflux maar kunnen de vinger er niet op leggen. De osteopate zei dat hij een blokkade had in zijn nekje en dat alles (zijn luchtwegen en dus ook slokdarm) daardoor minder plaats kreeg. Eens kijken hoe het nu loopt na de behandeling.

Vandaag beginnen we aan de make-over in ons nieuwe huisje!
We houden jullie op de hoogte met foto's !!

Hier weer een nieuwe aanwinst in de draagdoeken-collectie: een Ring-Sling

Liefs!

Caro, Iwan en Joppe

Geen opmerkingen: