maandag 5 juli 2010




Hier zijn we weer !!

De blog onderhouden, eerlijk gezegd het laatst op mijn lijstje de laatste weken...hier volgt wat er zoal wél gebeurd :

- alle speeltuinen, mammacafés, speelcités, andere mama's met kindjes, kleine festivalletjes van Oost-Vlaanderen en Limburg worden onder handen genomen en door beide jongens A-Ok bevonden! Als de zon er is, wordt er geprofiteerd want binnenzitten met een actieve kleuter en klein mini-mensje is géén optie, of toch niet voor lang.
- er wordt hier gelachen, gelachen en nog eens gelachen. Kleine Linus heeft het kraaien ontdekt en heeft niet veel nodig om zich een kriek te lachen. Grote broer zit volop in zijn eigen fantasie-wereld en vindt de raarste verhalen uit waar hij zelf maar ook wij veel plezier mee hebben!
- Diëten, dat doen we ook nog ! Allé mama dan hé en Linus profiteert mee want de krampjes blijven uit. Geen koemelk en soja dus, niet gemakkelijk maar alles voor het goede doel. Bovendien valt het na even wennen best nog wel mee...al zou een ijsje met deze temperaturen af en toe toch wel eens deugd doen.
- De grote luiers liggen terug in de kast en wachten hun tweede ronde af. Joppe is zo goed als zindelijk! De laatste weken zet hij zich vaak zelf op zijn potje....en dat helemaal vanzelf ! Zo zie je maar dat het zonder stikkertjes en tralala'tjes ook werkt!
- Papa die werkt zich te pletter, is het niet bij Tintelijn, dan is het thuis of bij iemand anders thuis. Ondertussen ziet onze achtertuin er zeer proper uit met een tafel en bank en kastje uit gebruikt steigerhout en heeft Joppe zijn eigen speelparadijs !

Het leven met twee jongens....we zijn allemaal blij als we 's avonds in ons bed liggen...om dan nog een uur te mijmeren over hoe leuk het allemaal wel niet is :)

Al onze avonturen zijn te bekijken op Picasa !

1 opmerking:

Maarten zei

Proficiat! Mooie kindjes.
Die van ons zijn ongeveer even oud.
Echt genieten he.

Groetjes, Maarten en family

(kheb jullie gevonden via facebook, op uwe pa zijn profiel)