zaterdag 24 april 2010

Over krampjes en uitgevallen tandjes...





Na een aantal weken op de roze wolk kreeg onze kleinste prins het toch wel moeilijk. Veel krampjes en traantjes en niemand die ons kon zeggen waardoor het komt. Teveel melk ? Een allergie? Reflux? Iedereen zegt wel iets anders..

Het lijkt nu beter te gaan, hij drinkt terug rustiger en krijgt dus ook meer binnen. Mama is wel nog op een strikt zuivel-vrij (en nog heel wat andere dingen)- dieet . Binnenkort moeten we een aantal dingen terug introduceren om zo te weten te komen van wat Linus precies last heeft. Godzijdank voor de draagdoek, hij maakt het leven voor ons allemaal een stuk draaglijker ! Linus woont zowat in de doek en als hij daar niet is, vind je hem vast en zeker wel aan de borst!

Joppe krijgt maar niet genoeg van de buitenlucht en is een echte waaghals aan het worden. Hij wroetelt in het zand, helpt papa met het harde labeur, eet lustig van al het lekkers dat terug aan de bomen en struiken groeit , klimt op de hoogste speeltuigen, om er dan vanaf te vallen en zonder een kik er terug op te klimmen, vind het even niet zo leuk om te delen met andere kinderen (of volwassenen), is al een paar weken de hele dag droog maar durft het nog niet aan om kaka te doen op een potje dus doet dat maar in zijn broek en is 's avonds meestal uitgepeigerd, lekker vuil en ruikt helemaal naar peutergeweld !

Gisteren, tijdens een uitstapje in Puyenbroeck, had hij even pech. Hij viel van een schommel...en die schommel bleef maar schommelen...tegen zijn hoofd....en zijn voortand viel eruit. Véél bloed en tranen (zoals dat hoort) maar het was snel weer over. Dag mooie glimlach, welkom kleine piraat!
De tand moest er blijkbaar op de een of andere manier toch uit, hij was er vorige week namelijk ook al op gevallen en toen was hij al half afgebroken.

Tot zover het nieuws van het front !
Kijk hier maar eens voor het beeldend verslag.

Caro

Geen opmerkingen: