woensdag 3 februari 2010

Hier zijn we weer!!!

Het heeft weer even geduurd want we zijn drukdrukdruk !

Nog een 35-tal dagen en er is hier opnieuw een klein frummelke in huis ! En dat ziet er zo uit :




Na een laatste bezoek bij Dr. De Vits kregen we heel goed nieuws: geen stuitliggertje deze keer! De kleine spruit is op de avond van kerstdag gedraaid, dat had mama toen héél goed gevoeld (overgeven, misselijk en dokter in het midden van de nacht wegens schrik voor beginnende weeën). Ze durfde er toen niet zo goed op hopen maar het was wel zo ! Nu uitkijken naar een natuurlijke bevalling in bad! En daarna hopelijk zo snel mogelijk naar huis zodat we kunnen genieten met zijn viertjes.

Op de namenlijst nog ongeveer 5 opties....en nog steeds zijn we er niet uit. Suggesties nog steeds welkom trouwens!

De meter en de peter staan ondertussen al paraat. Meter titi (Tine) en Peter Bert zijn er helemaal klaar voor. Metertje is wel nog even aan het bezinnen in het verre India en Nepal maar komt in April terug om haar metekindje te bewonderen. Peter Bert was aangenaam verrast maar wel zéér content. Onze kleine heeft er weer een uitvalbasis in het verre limburg bij!

In ons huisje weltevree blijven de werken verderlopen. Op zolder is het ondertussen heerlijk vertoeven in ons eigen nestje. De kinderkamer is omgetoverd tot een kabouterbos.
En dat gaat zo :




Aanstaande zaterdag is het groot feest. Onze kleine grote man wordt al 2 jaar !
En dat, dat gaat zo :



Genieten....



Geen opmerkingen: