vrijdag 27 november 2009

Joppe en .... ?




Zo, tijd voor wat nieuwtjes!

Alles loopt op wieltjes ten huize Groenstraat:

- Joppe nadert de 22 maanden en dat betekent dagen vol dolle peuterfratsen; zelf grapjes verzinnen en hier héél hard om lachen, iedereen aan tafel hetzelfde laten doen (van liedjes zingen tot gekke bekken trekken), beren voorzien van eten, verse luiers,flesjes melk en etc, houten puzzels maken alsof je leven er van afhangt, boekwurmen en hele dagen in u plote poep maar mét beenwarmers rondlopen om meestal naast het potje te plassen. Héérlijk! Ik hoop stiekem dat hij in deze fase blijft hangen ;).
Hij heeft tegenwoordig een druk schema; zwemmen met Thebe en Alvar, naar speelcité trekken (en daardoor in de krant verschijnen),naar het bos of de speeltuin, mee met mama naar de vroedvrouw, kinésist, gynaecologe of andere dokter, muziek maken bij Tuimeloor en zo veel meer...

- Buikbaby nadert de 25 weken en is dus over de helft ! We zijn druk op zoek naar een naam maar dat wil niet zo goed lukken...alle suggesties zijn dus welkom !! Laat maar een berichtje achter ! Het kleine mensje trekt zich er nog weinig van aan en groeit lekker verder. Hij krijgt zelfs al een kusje of een paar lieve woordjes van zijn grote broer die ondertussen helemaal geobsedeerd is door 'beebies'. De meter en peter zijn ondertussen eindelijk vastgelegd maar moeten nog officieel 'gevraagd' worden, meer nieuws dus volgende keer.

- Papa heeft zijn plek gevonden bij Tintelijn en heeft het daarnaast drukdrukdruk met geboortekaartjes, muurschilderingen, kinderkamers, zolders,bloembollen,fotowedstrijden,vzw's ennogveelmeer.

- En mama geniet van al het bovenstaande :). De bolle buik groeit zienderogen en dat voelt ze wel aan haar bekken en rug. Maar verder mag ze niet klagen. Lekker moederen aan de haard, het leven kan niet beter.

Nu op naar Sinterklaas, veel verjaardagen en gezellige kerstdagen!

Veel nieuwe foto's op Picasa, ga maar eens piepen!

Groetjes uit huisje Weltevree,
De Baeten's


1 opmerking:

Rudi zei

Heerlijke foto's daar! Wel toevallig he, die foto bij het boomplanten. Der waren der meer daar van 6 feb...
Naamtip = Toon of Daan bij een jongen en voor een meisje weet ik het nog niet. Tip komt later,

Tot binnenkort,

Vake