maandag 15 december 2008

papapaaa en mamamamaaa


2009 is bijna afgelopen en Joppe is al 10 maanden en 1/2!! We kunnen wel terugblikken op een wervelend jaar...

Een prachtige zwangerschap waarbij het helemaal onverwachts even heel snel ging. De geboorte van ons eerste kleine wonder en een totale ommezwaai van ons leventje. Mama en papa worden, met vallen en opstaan. De aankoop van ons eerste huis en de daarbij horende verhuis en renoveer-stress. Caro terug aan het werk en de noodgedwongen carrièreswitch van Iwan. Een kleine kabouter die op een jaar zoveel heeft bijgeleerd dat we het niet kunnen opnoemen en... wat is het HEERLIJK met z'n drieën, we genieten elke dag nog.

Joppe is op dit moment (op de nachten na) helemaal geweldig. Brabbelen (papapaaaa, mamamaaa, beup, meup en zo van die zaken), rondkruipen op zijn eigen koddige manier, hele kilometers afleggen langs een wel-doordacht-parcours, overal aankomen wat vooral NIET mag en wat vooral NIET lijkt op speelgoed. Deksels, potten, pannen, wasknijpers, wasmanden met opgeplooid wasgoed en sjakossen zijn zeer populair en KIEKEBOE is het meest hilarishe spelletje ooit uitgevonden (aldus volgens Joppe).

We hebben even afscheid moeten nemen van Ma'ke en Va'ke want die zitten, na een moeizaam vertrek, zomaar even in Thailand! Ze hebben het heel goed naar hun zin, je kan meelezen op
http://thaizealand.blogspot.com/2008/12/de-eerste-fotos-en-we-zitten-in.html.

Iwan is op het moment druk bezig op zolder met isolatiemateriaal, gyproc, houten balken voor mezzanines,OSB-platen, ontzettend veel schroefjes en pluggen en profielen en weetikveelwatnogallemaal...maar het gaat vooruit! Binnenkort hebben we op zolder dus een mooi afgewerkte bureau, ouderlijke slaapkamer en mezanine voor gasten en/of andere (rommel).
Wie trouwens nog een affiche, naamkaartje, flyer od nodig heeft, Iwan heeft massa's tijd en inspiratie dus kom maar af ;)

De kerstvakantie komt eraan en dan zijn we lekker met z'n drieën thuis. Kerstmis vieren we bij de familie in limburg en met nieuwjaar spelen we naar aloude gewoonte heel de nacht spelletjes met Marieke en Cenydd.

En dan op naar 2009...en wie weet wat er ons dan allemaal te wachen staat! (wij wel)

Nieuwe foto's op picasa dus ga maar genieten van dat mooi frummeltje van ons!

Veel liefs, een gezellige kerst en het aller-best voor 2009!

Joppe, Iwan en Caro

2 opmerkingen:

Rudi zei

Hallo Caro,
goed nog eens een update te zien over de gelukkige bende in Gent. We vermoeden enkele verborgen tips in je update maar zoals je weet zijn we blij met verassingen. Laat ze maar komen.... Fijn dat jullie de familie bezoeken tijdens de feestdagen. Moest je tegen dan nog niets gehoord hebben doe ze de groeten allemaal, maar we hopen tegen dan iets van ons laten horen,
Pap en Mam

trukaduk zei

2009 al bijna achter de rug????
damn, ik loop weer achter

maar ook vanuit strijpen de beste wensen!