dinsdag 14 oktober 2008

Waar is onze baby ?



Oeps, het is al een kleine dreumes geworden...

Het is een schandaal, ik weet het! De blog is vreselijk verwaarloosd geworden...de verhuis, terug aan het werk en natuurlijk Joppe him self kregen even voorrang!

Maar onze kleine kabouter heeft niet stilgezeten !
We zijn 8 maanden en 1 week verder en ondertussen; heeft Joppe al 4 tanden, weegt hij maar liefst 10kg320 (u leest het goed), brabbelt en lacht hij er op los, slaapt hij de meeste nachten door (hoera hoera), trekt hij zichzelf op en zet al voorzichtig enkele stapjes, heeft hij nog totaaaaaaal geen zin om te kruipen, is het een echte ontdekkingsreiziger, horen we dat hij één van de flinkste is bij de onthaalmoeder, drinkt hij nog lekker bij mama aan de borst maar eet hij ook al heel graag groentjes en fruit, hangt hij nog heel vaak bij mama of papa op de rug of op de buik of op de heup in één van de wondermooie superpraktische draagdoeken en is het een eche schattebout :)

Het leven hier in de Groenstraat bevalt ons wel, een heerlijk tuintje en plaats plaats plaats! Geen vervelende trappen meer en een leuke groene omgeving!

Domo heeft besloten zijn deuren te sluiten dus Iwan is op zoek naar een nieuwe roeping! Eerste project: het winterklaar maken van de zolder.

We houden jullie op de hoogte, geniet ondertussen van de nieuwe foto's!

Veel liefs,
Iwan, Caro en Joppe!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

test

Anoniem zei

test

groeten iwan