vrijdag 11 april 2008

Al 2 maanden !


Al 2 maandjes jong...er is al zoveel veranderd sinds het prille begin...

Ons klein ventje blijft iedereen verbazen met zijn bolle kaakjes...hij is nog maar 2 maanden maar dat zou je zo niet zeggen ;). De laatste metingen: 6,380 kg en zo'n 60 cm !

De wereld is nu één groot festijn voor hem, allemaal kleuren, vormen en geluiden om te bewonderen! Zelf begint hij ook al wat geluidjes te produceren...ENORM schattig natuurlijk...we hangen uuuren boven het park gewoon naar hem te staren, te wachten op zo een schattig lachje... Het pasgeboren baby'tje is nu helemaal weg en heeft plaats gemaakt voor een knollig ventje met een eigen karaktertje. Een hele nieuwe fase, maar des te spannender!

Ander groot nieuws, deze zomer kan Joppe genieten van zijn eigen tuin! We hebben enkele dagen geleden, na wat stressvolle dagen, een huis gekocht in Oostakker! Lekker in het groen in de Groenstraat en toch maar 4 km van Gent! Helemaal wat we zochten qua ligging! Het huis is helemaal gerenoveerd en heeft enkel nog een deftige make-over nodig! Weg uit het kleine appartementje hier en eindelijk wat ruimte!

Zo, dat was het voorlopig. Er staan nieuwe foto's tussen de diavoorstelling, onder andere van het weekend in Limburg! Kijk en smelt ;)..

Liefs,

Caro, Iwan en Joppe!

Geen opmerkingen: